Avontuur-BlachereNL presenteert: Winterfell

Dinsdag 14 mei vond, naast het netwerkevent Koppie Doen!, de feestelijke opening van onze showroom plaats. Gekleed in winterse ‘Avontuur jassen’, kregen de aanwezigen de primeur om al eerste dit winter wonderland te betreden.


Traditiegetrouw zorgen wij er met onze showroom voor dat onze klanten en relaties kennis kunnen maken met alle nieuwe producten en mogelijkheden die wij te bieden hebben. Hiermee laten wij zien hoe wij in iedere setting, de juiste sfeer kunnen creëren.


Door optimaal gebruik te maken van de unieke mogelijkheden die ons tijdelijke pand in Venhuizen ons te bieden heeft, hebben wij een setting kunnen creëren die zelfs in de meest zomerse temperaturen, winters doet aanvoelen.


In Winterfell is het namelijk 365 dagen per jaar winter. De temperatuur in de ruimte, met een oppervlak van ruim 240 vierkant meter, is namelijk constant tussen de -2 en -4 graden. Dat is nodig om de meer dan 12.000 liter sneeuw die er ligt op de juiste temperatuur te houden!


Daarnaast worden er in de ruimte een aantal van onze nieuwste producten gebruikt met daarin speciale aandacht voor BIOPRINT, RGB verlichting en talloze andere nieuwe en innovatieve items.


Langskomen in Winterfell? Laat dat dan weten via info@avontuur.net of geef ons een belletje via 0229 501 222


Neem alvast een kijkje in de showroom via onderstaande video!