Avontuur Limburg

Met meer dan 11 jaar ervaring creëert Avontuur Limburg ieder jaar wonderbaarlijke creaties voor talloze locaties binnen én buiten Limburg.  Van de stralende verlichting van heel Magisch Maastricht, tot de spectaculaire gevelverlichting van de Bijenkorf. En van alles in én rondom Kerststad Valkenburg tot de Designer Outlets van Zweibrücken (Duitsland), Weert, Roermond, Sittard-Geleen, Heerlen en Beesel.

Ons doel is om de bezoekers en bewoners van steden en winkelcentra te inspireren en verwonderen door middel spectaculaire kerstdecoraties en winter sfeerverlichting!

Avontuur Limburg - Maastricht

Over ons

Avontuur Limburg is binnen én buiten Limburg te vinden op diverse locaties in Nederland en Duitsland. De vestiging wordt gerund door Limburgse professionals en hierdoor zit de Limburgse cultuur van het sfeer maken in het DNA verankerd. Door onze kennis van de regio, expertise en innovatieve ontwerpen, onderscheiden wij ons door onze exceptionele op maat gemaakte lichtcreaties die aansluiten op uw imago en wensen!

In 11 jaar is Avontuur Limburg uitgegroeid tot een volledig zelfstandig opererende vestiging. Met ons hoofdkantoor in Wijdenes wordt kennis en kunde gedeeld zodat wij overal in de Nederland de beste winter sfeerbeleving kunnen garanderen!

Avontuur Limburg - Valkenburg
Avontuur Limburg - Roermond

Onze missie

Wij gaan voor de totaal sfeerbeleving. Dat wil zeggen dat onze ontwerpen stralen in de donkere uren en dat zij ook bij daglicht een meerwaarde voor uw locatie zijn. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw bezoekers altijd optimaal kunnen genieten van de kerstsfeer.

Wij streven namelijk altijd naar een glimlach op ieders gezicht. Van kind tot volwassenen. Bij iedereen willen we dat warme en saamhorige kerstgevoel oproepen door uw binnenstad, winkelstraat of winkelcentrum te laten schitteren in de wintermaanden..

NEEM CONTACT OP