Betrouwbare en duurzame kerstverlichting voor ieder bedrijf

Op zoek naar de ideale kerstsfeer voor jouw bedrijf? Bekijk dan ons brede assortiment aan kerstverlichting, kerstbomen en kerstdecoraties en vind de kerstsfeer die bij jouw bedrijf past. Kies je bijvoorbeeld voor de traditionele kerstgroene kerstsfeer of kies je liever voor sierlijke verlichting langs je gevel? Wij creëren samen met jou de ideale kerstsfeer voor jouw bedrijf.

Scheltema

Uw ideale kerstsfeer op maat

Of u nu een groot bedrijf bent met vestigingen door het hele land of een ondernemer bent met uw eigen zaak, kerst vormt voor u een van de belangrijkste periodes van het jaar. Betrouwbare en duurzame kerstverlichting is daarbij van essentieel belang. Daarom zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de kerst van uw dromen. Bij ons bent u verzekerd van een professionele en persoonlijke behandeling mét verlichting van de hoogste kwaliteit.

✅ Uw persoonlijke accountmanager

✅ Een visuele weergave van uw decoraties

✅ Full-Service dienstverlening waarbij u snel en kosteloos geholpen wordt

✅ Producten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en (digitale) interactie

Best Friends
Verlichte Beer - Ziekenhuis

Creëer interactie met uw klanten

Tijdens de feestdagen is het creëren van de juiste sfeer van groot belang. Dat kerstverlichting hierbij kan helpen mag duidelijk zijn, maar het zoeken van interactie met je bezoekers is minstens even belangrijk. Het creëren van een persoonlijke boodschap, het betrekken van je bezoekers bij de decoraties of het opzetten van (online) winacties zijn voorbeelden die wij vaak hebben toegepast met onze verlichting.

Ons team staat klaar om ook uw bedrijf te helpen met het creëeren van interactie met uw publiek! Wilt u weten hoe? Klik dan op de button hieronder.

Ja ik wil interactie met mijn bezoekers

Wie gingen u voor?

Na de opening van De Hallen (Amsterdam) besloten ondernemers om te gaan samenwerken met als doel om van Oud-West het mooiste en veiligste stadsdeel te maken. De feestverlichting speelde hierin een belangrijke rol. In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen die binnen ons budget pasten. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie. Je zou kunnen zeggen het is een feest om Avontuur je feestverlichting te laten regelen, zaken doen met een lach is toch prettiger voor iedereen?

Johan Valster - Directeur De Hallen Amsterdam
Johan Valster - Directeur De Hallen Amsterdam

Wij vertellen u graag meer ☕️