Blachere Illumination France introduceert BIOPRINT

In onze missie om een leefbare wereld te creëren voor onszelf en onze toekomst, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om hieraan bij te dragen. Daarom zijn wij ontzettend trots om ons nieuwste productiemateriaal te presenteren: BIOPRINT.

Vanaf heden werken wij iedere dag met het oog op de toekomst. Dat betekent dan momenteel 75% van alle 2D motieven die wij produceren van BIOPRINT zijn gemaakt en wij ernaar streven dat dit aantal verhoogt zal zijn naar 100% in 2025. Deze producten kenmerken zich doordat zij biologisch afbreekbaar zijn, bestaan uit organische grondstoffen en UV resistent zijn.

Doordat de 2D motieven biologisch afbreekbaar zijn, kunnen deze natuurlijk ontleed worden zonder dat de natuur bij dit proces wordt vervuild.

Dit komt zoals gezegd doordat BIOPRINT is opgebouwd uit de organische grondstof suikerriet. In ons Franse laboratorium wordt hiermee de vorm grond van ons bioplastic gelegd in de vorm van granules. Door andere biologisch grondstoffen als talk hieraan toe te voegen, krijgt BIOPRINT haar mechanische eigenschappen.

Wil jij meer weten over BIOPRINT en de mogelijkheden die dit met zich meebrengt? Neem dan een kijkje op:  https://blachere-illumination.com/environnement/?lang=en