Indrukwekkende Eyecatchers in alle soorten en maten!

U wilt de aandacht van uw bezoekers langer vasthouden zodat zij langer in uw stad, organisatie of winkelcentrum rondhangen! Dat kan door te kiezen voor een van onze indrukwekkende eyecatchers. Eyecatchers vormen de ideale aandachtstrekkers in de publieke ruimte! Zo kunt u uw eyecatcher koppelen aan marketing acties of gebruiken als verzamelpunt. Ons marketingteam staat klaar om u te helpen om deze kerst meer uit uw decoraties te halen dan ooit tevoren.

Doorloopcadeau

Zoek de interactie op met uw publiek!

Zoals u weet is het in deze drukke tijd lastig om de aandacht van uw bezoekers te grijpen. Een van de methodes die kan hierin kan helpen is het opzoeken van de interactie met uw bezoekers. Door het gebruik van eyecatchers creëert u bijvoorbeeld fotomomenten die de ideale mogelijkheid bieden om een ervaring opgedaan in uw winkelcentrum of stad (online) te delen.

Bij ons bent u daarom verzekerd van:

✅ Duurzame LED+ verlichting

✅ Brandveiligheidscertificaten

✅ Marketingteam dat met u meedenkt

✅ Eyecatchers in alle soorten en maten

Doorloophart
Eyecatchers Disney

Mickey, Goofy, Pluto en Olaf

Met trots mogen wij zeggen dat wij de enige gelicenseerde partij in Nederland zijn die Disney figuren mag produceren. Dus bent u op zoek naar dat ene Disney figuur om uw kerstsfeer compleet te maken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dit jaar hebben wij vanwege de grote vraag zelfs een aantal figuren extra op voorraad!

Ja, ik wil meer weten over de Disney figuren

Wie gingen u voor?

Toen we in 2006 begonnen met samenwerken met Avontuur-BlachereNL wisten we al: goede kerst is onontbeerlijk. We krijgen daar ieder jaar veel mooie reacties op via social media en onze Welcome Desk. Avontuur helpt ons met het conceptmatige deel, maar zorgt er ook voor dat eventuele storingen snel verholpen worden. De service is gewoon goed!

Ben Verheijen (Winkelcentrum Manager Stadshart Amstelveen)
Ben Verheijen (Winkelcentrum Manager Stadshart Amstelveen)

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER ☕️