Have A Royal Winter

Have a Royal Winter: het mooiste, warmste en gezelligste seizoen in Den Haag krijgt dit jaar een extra koninklijk karakter! Struin door de binnenstad én langs het strand van Scheveningen en ontdek alle Royal Icons.

Ga op de foto met Koning Haagse Harry, neem plaats in de Royal Loveseat op de Palace Promenade of ontdek de Parel van het Zeeheldenkwartier!

De Binnenstad

De Kroon van Noordeinde

Noordeinde is misschien wel het meest koninklijke winkelgebied van Den Haag. Grijp de unieke kans om hier koning/koningin te zijn en stap in de kroon!

HOFKWARTIER

In het Hofkwartier is altijd iets te beleven! Van gezellige cafés en restaurants tot ambachtelijke winkels. Door alle kronkelstraatjes zijn in de winter tal van sprankelende Hofkwartier kronen te zien. Tel jij ze allemaal? 

De Talisman van het Koninkrijk

In Azië wordt de Maneki Neko gezien als dé talisman die geluk en rijkdom brengt! En zoals je weet zijn beide onmisbaar voor een succesvol koninkrijk. Draag je steentje bij en leg Maneki Neko vast. 

Het winkelpaleis van het Centrum

Er is geen mooiere plek om te shoppen in Den Haag dan in De Passage. En omdat ieder koninkrijk een paleis nodig heeft, is De Passage omgedoopt tot het winterse winkelpaleis van Den Haag! 

De poorten van het paleis

De Spuistraat vormt de bruisende doorgang tussen de twee delen van de Passage. En iedere doorgang, heeft een poort nodig. Lukt het jou door de poorten van de Spuistraat te lopen?  

Denneweg

De Denneweg is misschien wel de oudste straat van den haag. En bij een plek met zo’n roemrijke geschiedenis, past een eyecatcher die haar naam eer aan doet.

MUSEUMKWARTIER

Met tal van musea, galeries en theaters is het Museumkwartier hét culturele centrum van Den Haag! En een bruisend cultuur centrum verdiend een inspirerende eyecatcher. 

De Koning van de Grote Markt

Haagse Harry waakt als sinds 2016 over de Grote Markt. Met tal van cafés, restaurants en feestjes is dit dé plek voor Hagenezen om het leven te vieren. En een foto van de Grote Markt is niet compleet, als Koning Harry er niet op is geweest. 

SCHOOLSTRAAT

Een échte kerstmarkt is niet compleet zonder een imponerende kerstboom. Jong en oud verzamelen zich bij deze schitterende kerstboom op de grote markt. De ideale plek om je bezoek aan de grote markt vast te leggen.

De Parel van Den Haag

Tussen de zeeschildpadden verborgen ligt de Parel van Den Haag. Een must see voor de bewoners en bezoekers van een van de gezelligste stadswijken van Den Haag: het Zeeheldenkwartier

Scheveningen

Madurodam

Wat klein is hoeft niet alleen voor de jongsten te zijn. En net als madurodam is nijntje daar het levende voorbeeld van . Madurodam is daarom een nieuwe koningin rijker. Meet; royal nijntje.

Keizerstraat

Het koninkrijk der Nederlanden ontstaat in de 19e eeuw. Sindsdien hebben acht vorsten en vorstinnen de Nederlandse troon bestegen. Allemaal hebben zij hun stempel gedrukt op ons schitterende land.

Palace Promenade

Zang, dans, muziek en theater. Allemaal aspecten waar variété om draait. En laten nu net al deze aspecten samenkomen aan de boulevard van scheveningen.

Bekijk het theaterspel van scheveningen vanuit deze royal loveseat.

Badhuisstraat

Net als het centrum van den haag verdiend ook scheveningen een imponerende kerstboom. De badhuisstraat is een belangrijke aanrijroute naar de boulevard. En er is geen warmer welkom dan een sprankelende kerstboom.