CREËER DE ULTIEME KERST EXPERIENCE VOOR UW BEZOEKERS

De beste kerstverlichting, unieke ontwerpen en een full-service dienstverlening binnen een handomdraai

Avontuur-BlachereNL
WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER ☕️

Bij ons bent u verzekerd van:

Untitled

Ontzorging

Al onze verlichting en decoraties komen samen met onze full-service dienstverlening. Dat wil zeggen dat wij volledige zorg dragen voor opbouw, afbouw, transport, opslag, productie en support!

Expert

Expertise

Wij weten dat er ontzettend veel komt kijken bij het creëren van uw ultieme kerstsfeer. Daarom werken wij volgens de hoogste normen en waarden op het gebied van (brand)veiligheid en zijn onze experts op de hoogte van alle technische ins en outs van uw locatie.

Marketing

Uw Ultieme Kerstsfeer

Samen met ons creatieve team zorgen wij ervoor dat wij een kerstsfeer creëren die bij u past. Daarmee ontwikkelen wij een unieke belevenis voor iedere bezoeker en legt u de basis voor een vruchtbare en langdurige relatie!

Wie gingen u voor?

Toen we in 2006 begonnen met samenwerken met Avontuur-BlachereNL wisten we al: goede kerst is onontbeerlijk. We krijgen daar ieder jaar veel mooie reacties op via social media en onze Welcome Desk. Avontuur helpt ons met het conceptmatige deel, maar zorgt er ook voor dat eventuele storingen snel verholpen worden. De service is gewoon goed!

Ben Verheijen (Winkelcentrum Manager Stadshart Amstelveen)
Ben Verheijen (Winkelcentrum Manager Stadshart Amstelveen)

Wij doen zoals beloofd

Ons motto is ‘samen uit, samen thuis’. Daarom zorgen wij er altijd voor dat op het moment dat het erom draait, u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Wanneer wij u iets beloven, zorgen wij ervoor dat het ook wordt waargemaakt. Dat is waar wij voor staan. Wij creëren op een zorgeloze manier de kerst van uw dromen.

Visual

Schermafbeelding 2020-07-10 om 14.25.43

Real Life

Bijenkorf Rotterdam
WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER ☕️