De ideale kerstsfeer voor uw Horeca onderneming begint hier

Op zoek naar de warme kerstsfeer die past bij jouw horeca onderneming? Creëer met onze kerstverlichting de ideale kerst voor jouw zaak! Onze arrangement reikt van traditionele kerstgroene decoraties tot aan moderne kerstverlichting. Kortom, of je nu op zoek bent naar de kerstverlichting voor een traditioneel kerstcafé of de klassieke verlichting van een 5 sterren hotel, wij hebben alles in huis.

Kerstverlichting - Bar - Amsterdam

Unieke Kerstverlichting op maat

De wintermaanden vormen voor veel horeca ondernemingen dé periode van het jaar. Logisch dan ook dat kerstverlichting hier een ontzettend belangrijke rol in speelt. Wij zorgen ervoor dat uw zaak op een verantwoorde manier kan stralen als nooit tevoren. Op een manier waarbij de beleving en veiligheid van uw gasten voorop staat. Daarom bent u bij ons verzekerd van:

✅  Medewerkers die begrijpen wat gastvrijheid in houdt

✅  Creatieve afdeling die zorgt voor de kerstverlichting die bij u past

✅  Full-Service dienstverlening waarbij u snel en kosteloos geholpen wordt

✅  Verlichting die voldoet aan de nieuwste en hoogste normen op het gebied van (brand)veiligheid

Kerstverlichting - Hotel - Amsterdam
Nederland : Maastricht : Kruisherenhotel

Sfeervol en Innovatief

Onze Kerstverlichting staat garant voor het creëren van sfeer op een innovatieve en creatieve wijze. Door ons te verdiepen in onze relaties, komen wij te weten welk type verlichting bij welk type relatie past. Hiermee creëren we door middel van onze kerstverlichting een wintersfeer die specifiek gericht is op uw onderneming en uw gasten.

Daarnaast bent u bij ons verzekerd van de meest duurzame verlichting op de markt. Door het gebruik van bijvoorbeeld onze uitvindingen BIOPRINT en LED+, dragen onze relaties actief bij aan het creëren van een betere toekomst.

Meer weten over onze innovaties? Klik dan op de button hieronder

Ontdek de mogelijkheden

Wie gingen u voor?

Na de opening van De Hallen (Amsterdam) besloten ondernemers om te gaan samenwerken met als doel om van Oud-West het mooiste en veiligste stadsdeel te maken. De feestverlichting speelde hierin een belangrijke rol. In Avontuur vonden wij een partner die meedacht in oplossingen die binnen ons budget pasten. De werkwijze van Avontuur kenmerkt zich in zeer persoonlijke behandeling op elk niveau, een grote betrokkenheid en kennis van de materie. Je zou kunnen zeggen het is een feest om Avontuur je feestverlichting te laten regelen, zaken doen met een lach is toch prettiger voor iedereen?

Johan Valster - Directeur De Hallen Amsterdam
Johan Valster - Directeur De Hallen Amsterdam

Wij vertellen u graag meer ☕️