CREËER DE ULTIEME KERSTSFEER VOOR DE DONKERE DAGEN

De beste kerstverlichting, unieke ontwerpen en een full-service dienstverlening binnen een handomdraai

Avontuur-BlachereNL
WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER ☕️

Bij ons bent u verzekerd van:

Untitled

Full Service

Al onze verlichting en decoraties komen samen met onze full-service dienstverlening. Dat wil zeggen dat wij volledige zorg dragen voor opbouw, afbouw, transport, opslag, productie en support!

Save Shopping

Veilig Winkelen

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het voor een stad of winkelstraat is dat de mensen de straat op gaan. Veiligheid en betrouwbaarheid spelen daarin een belangrijke rol en laat kerstverlichting daar nou enorm aan bijdragen. Onze specialisten denken hierin graag met u mee!

City Knowledge

Professionele Kennis

Onze specialisten zijn op de hoogte van alle aspecten die komen kijken bij het installeren van kerstverlichting in de openbare ruimte. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van de feestdagen!

Wie gingen u voor?

Avontuur-BlachereNL heeft ons geadviseerd om de infrastructuur op peil te brengen. Inmiddels is onze doorlooptijd een fractie van wat het was en wordt ons plan zo uitgerold. Bezoekers, bewoners en ondernemers vinden het een impuls voor de stad en vinden het ook veiliger.

Paul ten Haaf - Directeur Centrummanagement Maastricht
Paul ten Haaf - Directeur Centrummanagement Maastricht

Wij doen zoals beloofd

Ons motto is ‘samen uit, samen thuis’. Daarom zorgen wij er altijd voor dat op het moment dat het erom draait, u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. Wanneer wij u iets beloven, zorgen wij ervoor dat het ook wordt waargemaakt. Dat is waar wij voor staan. Wij creëren op een zorgeloze manier de kerst van uw dromen.

Visual

Kerstverlichting - Steden - Visual

Real Life

Kerstverlichting - Steden - Reality
WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER ☕️