Komt u ook gezellig langs tijdens ’t Preuvenemint?

Na een uiterst smakelijke en succesvolle editie in 2018 zijn wij ook dit jaar weer te vinden op het Vrijthof in Maastricht bij ’t Preuvenemint. Van 22 tot en met 25 augustus bent u welkom om te genieten van heerlijke culinaire gerechten. Samen met Saveurs hebben wij een stand waar u tevens een gezellig praatje kunt maken met onze collega’s. Daarnaast zal de opbrengst van ‘t Preuvenemint gedoneerd worden aan Stichting Stille Armen. 

In Eijsden, een plaats onder de mooie stad Maastricht, ligt onze vestiging Avontuur Limburg. Met Avontuur Limburg hebben wij al 10 jaar de eervolle taak om heel Maastricht onder te dompelen in warme winterse gezelligheid onder de noemer van Magisch Maastricht. Door onze nauwe connecties binnen en rondom Maastricht zijn wij zo ook betrokken geraakt bij ’t Preuvenemint en hebben wij in 2018 besloten om als enige ‘non-food’ bedrijf een stand op te zetten. Download de ‘t Preuvenemint app of bekijk het boekje om te zien waar wij dit jaar op het terrein zullen staan. 

‘t Preuvenemint is een jaarlijks terugkerend culinair festijn op het Vrijthof in Maastricht. Op het grootste culinaire openlucht festival van de Benelux ontmoeten mensen elkaar en worden er hapjes en drankjes genuttigd voor het goede doel. Dit jaar is gaat de opbrengst van ‘t Preuvenemint naar de Stichting Stille Armen. Deze stichting zet zich in voor gezinnen die het financieel niet breed hebben.

Van 22 tot en met 25 augustus is iedereen van harte welkom om te genieten van heerlijk eten en drinken, maar ook van het geweldige entertainment. Kom gezellig een praatje maken met onze collega’s en kom zo meer te weten over Avontuur-BlachereNL. Daarnaast is het een unieke kans om kennis te maken met de collega’s uit Limburg!

U kunt ons vinden bij een stand samen met Saveurs. Saveurs is een bedrijf dat kwaliteit, liefde en verbeelding samenbrengt tot heerlijke gerechten. Dit doen zij al sinds 2001, waar het in de wijk Sint Pieter allemaal begon. Nu beschikt het bedrijf over een stijlvolle traiteurwinkel, een foodtruck en bieden zij een nieuw concept Meal’z aan. Voor maar €8,50 is het mogelijk om te genieten van een heerlijke maaltijd, af te halen in de winkel.