Avontuur-BlachereNL x Koninklijke Horeca Nederland

Wij weten hoe belangrijk het is om juist nu een stip op de horizon te hebben. Een moment waar we met zijn allen naartoe kunnen werken om deze periode achter ons te laten en het vizier op de toekomst kunnen richten. Voor ons vormt kerst al jarenlang dit moment. Wij willen jullie, de leden van de Koninklijke Horeca Nederland daarom een unieke aanbieding aanbieden. Meer weten? Scroll dan naar beneden ?

Kortingen tot wel 50% op het eerste jaar van uw kerstdecoraties!

Ons motto is altijd ‘samen uit samen thuis’ geweest. Daarom bieden wij u een flinke korting op het eerste jaar van uw verhuurovereenkomst met ons. Deze korting kan, afhankelijk van de overeenkomst die afgesloten wordt, oplopen tot wel 50%!

3-jarige overeenkomst

Koninklijke Horeca Nederland - Korting - 3 Jaar

5-jarige overeenkomst

Koninklijke Horeca Nederland - Korting - 5 Jaar

Bovenop bovenstaand kortingen krijgt u ook een extra korting van 10% in het eerste jaar wanneer u kiest voor items uit de voorraad. Hierdoor kunnen de kortingen oplopen tot respectievelijk 30% en 50%!

Wat kunt u verwachten voor uw budget?

€300,- tot €2.000,-

€2.000,- tot €5.000,-

€5.000,- tot €10.000,-

Wij komen graag meer over u te weten!

Wij komen graag meer over u te weten! Bent u geïnteresseerd in onze aanbieding? Neem dan contact op door direct uw aanvraag in te vullen via onderstaand formulier!