NIJNTJE

Nijntje is misschien wel een van de meeste karakteristieke Nederlandse personages, ooit! Al ruim 60 jaar veroverd Nijntje kinderharten in binnen- en buitenland. Nijntje staat voor het vertellen van verhalen! En het vertellen van verhalen, is wat wij samen met onze relaties willen doen.

Daarom zijn wij sinds 2022 trotse partner van Merzis en bieden wij onze relaties exclusief de mogelijkheid om samen met Nijntje hun verhaal te vertellen.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande button!

Nijntje

Sikkelcelfonds

Onze ambassadeur nijntje gaat de strijd aan tegen sikkelcelziekte. Om meer bekendheid te creëren voor sikkelcelziekte ontwikkelde nijntje  in samenwerking met het Sikkelcelfonds een grote mediacampagne die op 16 maart 2020 werd gelanceerd. Nijntje hoopt dat er door deze aandacht meer geld beschikbaar komt voor onderzoek naar de mogelijkheid tot genezing van sikkelcelziekte.

Mercis bv, dat de rechten op het werk van Dick Bruna beheert, heeft in samenwerking met video agency Wolfstreet een campagnevideo ontwikkeld om een breed publiek te informeren over sikkelcelziekte. De video werd vanaf 16 maart 2020 uitgezonden op NPO, rondom informatieve programma’s. Een langere versie van de video werd ingezet in een online campagne die tegelijk met de televisiecampagne van start ging.

Wij vertellen u graag meer ☕️