#NobodyIsNotWelcome

Het doel van NINW is om diversiviteit en inclusie onder de aandacht te brengen.
Dit gebeurt door mini-events te organiseren waarbij door middel van openheid en betrokkenheid mensen leren inzien dat onderlinge verschillen een positieve bijdrage kunnen leveren aan ontwikkeling en groei.

Be yourself. Be different.

Wij willen het verschil maken. Door verder te kijken, verschillen te waarderen en inclusief en divers te zijn, werken we samen om oplossingen te ontwikkelen en een gezamenlijke impact te realiseren.

Wij willen een bijdrage leveren aan het oplossen van een belangrijk maatschappelijk probleem. Onze strategie is erop gericht de omvang en de complexiteit van de uitdagingen voor organisaties en samenleving aan te pakken en mee te helpen oplossen. Dat doen wij door een grote diversiteit aan mensen in onverwachte combinaties samen te brengen in een uniek ‘beleving’. Om thema gericht belangrijke zaken m.b.t. diversiviteit en inclusie onder de aandacht te brengen.

‘ We nodigen je niet alleen uit voor een feestje, maar we willen met je dansen! ’

NobodyIsNotWelcome is een initiatief van AvontuurBlachereNL; de grootste wintersfeermaker van Nederland. Kerst- en wintersfeer verbindt ondernemers, culturen, organisaties en natuurlijk mensen.

Wil je ook je winkelgebied, kantoor, restaurant, hotel, ziekenhuis, woning, event laten schitteren tijdens de feestmaanden? Wil jij jouw bezoekers het warme welkom laten krijgen dat ze verdienen? Check dit

 

Wil je ons superleuke team helpen Nederland te laten schitteren tijdens de feestmaanden of wil je meehelpen aan een warm welkom voor de bezoekers van onze klanten? Check het formulier hiernaast!

VERTEL ONS MEER OVER JEZELF ☕️

Wijdenes (headoffice)
Blokdijk 3 1608 HH Wijdenes

0229 501 222

Limburg
Zoerbeemden 14A 6245 LR Eijsden0229 501 222

Waddinxveen
Handelsweg 11 2742 RD Waddinxveen00229 501 222