Voor ieder project de ideale kerst

Voor bijna ieder bedrijf vormt de kerstperiode dé periode van het jaar. Logisch dan ook dat het zetten van de juiste sfeer door middel van kerstverlichting van groot belang is.  Wij zorgen er met onze kerstverlichting voor dat jouw binnenstad, horeca onderneming, bedrijf of winkelcentrum het beste naar voren komt. Zodat jullie het beste uit de feestdagen kunnen halen.

The Netherlands_ Amserdam_ Bijenkorf Amsterdam 1

Light up your image

Laat het imago van jouw binnenstad, winkelcentrum, bedrijf of horecaonderneming stralen door middel van onze kerstverlichting. Samen gaan wij op zoek naar de ideale manier om jouw verhaal te vertellen. Daarmee creëren wij door middel van kerstverlichting belevenissen die uw bezoekers, relaties of klanten bij zullen blijven voor de rest van hun leven! Dit vereist toewijding en daarom bent u bij ons altijd verzekerd van:

✅ Uw persoonlijke accountmanager

✅ Een visuele weergave van uw decoraties

✅ Gratis service in het geval er ondersteuning nodig is

✅ De meest betrouwbare en duurzame verlichting op de markt

 

Utrechtsestraat - Kerst
Untitled1

Your safety first

Onderzoek heeft aangetoond dat kerstverlichting behoort tot een van de drie belangrijkste aspecten van een winkelgebied. Zo zorgt kerstverlichting voor meer sfeer en geeft het daarnaast een veilig gevoel.

Hoewel dit natuurlijk geweldig is, is het bijna nóg belangrijker dat de verlichting zelf veilig is. Daarom bent u er bij ons van verzekerd dat onze verlichting voldoet aan de allerhoogste normen op het gebied van veiligheid. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op!

Vraag naar onze normen en waarden

Wie gingen u voor?

Toen we in 2006 begonnen met samenwerken met Avontuur-BlachereNL wisten we al: goede kerst is onontbeerlijk. We krijgen daar ieder jaar veel mooie reacties op via social media en onze Welcome Desk. Avontuur helpt ons met het conceptmatige deel, maar zorgt er ook voor dat eventuele storingen snel verholpen worden. De service is gewoon goed!

Ben Verheijen (Winkelcentrum Manager Stadshart Amstelveen)
Ben Verheijen (Winkelcentrum Manager Stadshart Amstelveen)

Wij vertellen u graag meer ☕️