St. Wijdenes 2019: The Cold Edition

16 mei 2019 – Venhuizen. Afgelopen donderdag was het weer tijd voor het vaderlandse golfevent van het jaar: St. Wijdenes. Met een recordaantal gasten vond het jaarlijkse evenement plaats waarbij wij (Avontuur-BlachereNL) samen met onze relaties terugkijken op het jaar en onze nieuwste producten innovaties laten zien in combinatie met een golftoernooi en verschillende acts.

Voorafgaand aan de dag werden de deelnemers welkom geheten door Patrick Avontuur waarna, na het eten van een heerlijke lunch bereid door Restaurant Broekhuizen, de deelnemers in de ‘Partybus’ naar golfbaan De Vlietland vertrokken.

Met de zon op onze kop, arriveerden de golfers op de golfbaan onder het genot van een drankje en de galmende feestmuziek uit de partybus op de achtergrond. De dag verliep voorspoedig, met als enige smetje het ongeluk van een van de deelnemers die hierbij zijn sleutelbeen brak. Wij wensen hem sterkte toe in zijn herstel.

Nadat de partybus de deelnemers weer had opgepikt, keerden de deelnemers in een tergend langzaam tempo (vandaar de naam ‘NooitMeerNaarHuisBus’) terug naar Venhuizen. Met een glimlach kwamen alle deelnemers uit de bus waarna de dag werd voortgezet met een feestlijk diner en de prijsuitreiking!

Tot slot werd de avond volmaakt door spectaculair optredens van DJ Dolphin en André Hazes imitator René. Onder vaderlandse klassiekers en nieuwe hitjes, werd nog tot laat in de avond door gefeest!

Wij danken alle aanwezige relaties voor hun deelname en hopelijk tot volgend jaar!

Foto’s van de dag zijn te bekijken via de volgende link: https://photos.app.goo.gl/dFByvM2xMZK8Mqpv8e