UITSTEL VERKIEZING BESTE BINNENSTAD 2020

In verband met het coronavirus worden er in Nederland vergaande maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus op een gecontroleerde manier te laten plaatsvinden. Voor binnensteden betekent dit onder andere het sluiten van horecagelegenheden en het annuleren van evenementen en activiteiten. De maatregelen hebben ook effect op de Verkiezing Beste Binnenstad. Het Platform Binnenstadsmanagement heeft daarom besloten om zowel het bezoek aan de binnensteden als de uitreiking van de titel ‘Beste Binnenstad 2020’ te verplaatsen naar later dit jaar.

Op 9 maart zijn de twee finalisten in de categorie grote binnensteden (Leiden en Tilburg) en de twee finalisten in de categorie middelgrote binnensteden (Ede en Woerden) voor de Verkiezing Beste Binnenstad 2020 bekend gemaakt. De volgende stap is het bezoek van de jury aan de binnensteden. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft het Platform Binnenstadsmanagement besloten om het bezoek aan de binnensteden en de uitreiking van de titel ‘Beste Binnenstad 2020’ uit te stellen. Op dit moment wordt er gekeken naar andere data later dit jaar. Zodra hier meer duidelijkheid over is, wordt dit bekend gemaakt via onze website en overige communicatiekanalen.

Meer informatie over de verkiezing, de procedure en eerdere winnaars is te vinden op de website www.debestebinnenstad.nl.

Op de hoogte blijven van de Verkiezing Beste Binnenstad? Houd de website in de gaten of volg ons via Facebook @BesteBinnenstad of Linkedin (Platform Binnenstadsmanagement).