Creëer de ideale sfeer voor de feestdagen!

Wil jij het ultieme kerstgevoel creëren binnen jouw winkelcentrum gedurende de feestdagen? Laat je dan inspireren door de talloze winkelcentra die jou voorgingen. Hierbij is het goed om na te denken over de uitstraling die de kerstverlichting in jouw winkelcentrum moet krijgen. Kies jij voor traditionele kerstgroene decoraties of kies je voor chique warm witte kleuren in je kerstverlichting? Wij helpen jou graag met het maken van de juiste keuze zodat de kerstverlichting aansluit bij het imago van jouw winkelcentrum.

Mall of The Netherlands - Omslag

Creëer de ultieme shopping experience

Met behulp van onze kerstverlichting maken wij van het bezoeken van uw winkelcentrum een belevenis. Een belevenis waar uw bezoekers deel uit van willen maken, graag terug naar willen keren en zich welkom en veilig voelen. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat uw bezoekers net even dat uurtje langer in het winkelcentrum rondlopen. Ons team staat te popelen om samen met u na te denken over hoe wij jullie ideale kerstsfeer kunnen creëren. Bij ons bent u daarmee verzekerd van:

✅ Uw persoonlijke accountmanager

✅ Een visuele weergave van uw decoraties

✅ Marketing team dat klaar staat om mee te denken over nieuwe (online) acties

✅ Producten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en (digitale) interactie

Nederland : Stadshart Amstelveen
Nederland : Utrecht : Hoog Catharijne

Safety First

Iedere dag bezoeken er ontelbare mensen uw winkelcentrum. Logisch dan ook dat u ervoor wilt zorgen dat deze zich veilig en op hun gemak voelen. Onze kerstverlichting voldoet ten alle tijden aan de hoogste normen en eisen op het gebied van (brand)veiligheid. Alle certificaten die hierop van toepassing zijn hebben wij in ons bezit en zijn opvraagbaar.

Verder werken al onze collega’s volgens strikte veiligheidsprotocollen waarmee wij de veiligheid van u en en uw bezoekers zover als mogelijk bewaken. Wilt u meer weten hierover? Klik dan op de button.

Vertel mij meer over de producten

Wie gingen u voor?

Toen we in 2006 begonnen met samenwerken met Avontuur-BlachereNL wisten we al: goede kerst is onontbeerlijk. We krijgen daar ieder jaar veel mooie reacties op via social media en onze Welcome Desk. Avontuur helpt ons met het conceptmatige deel, maar zorgt er ook voor dat eventuele storingen snel verholpen worden. De service is gewoon goed!

Ben Verheijen (Winkelcentrum Manager Stadshart Amstelveen)
Ben Verheijen (Winkelcentrum Manager Stadshart Amstelveen)

Wij vertellen u graag meer ☕️